EVROPA (GENERAL)

Allrestaurants - EVROPA - Скопје, MACEDONIA

Address: ул. “808” бр.8, 1000 Скопје, MACEDONIA
Phone: +38923114066 Mobile: * Fax: *
Website: http://evropa.com.mk Email: *

Веројатно доволно е да се каже дека успешно функционира на пазарот од 1882 година, за да знаете дека станува збор за “Европа“.

“Европа“ е компанија која остава свој белег на голем број генерации и тоа признание гордо го носи повеќе од 130 години, што ја прави една од најстарите компании во кондиторската индустрија на Балканот. Така, пренесувајќи го искуството и зголемувајќи го квалитетот низ повеќе генерации, таа станува она што е денес – стабилна индустриска компанија со производство од околу 5.000 тона годишно и продажба на странски и домашен пазар.

Allrestaurants - EVROPA - Скопје, MACEDONIA Allrestaurants - EVROPA - Скопје, MACEDONIA Allrestaurants - EVROPA - Скопје, MACEDONIA Allrestaurants - EVROPA - Скопје, MACEDONIA Allrestaurants - EVROPA - Скопје, MACEDONIA
x
X