COPERELLO (GENERAL)

Allrestaurants - COPERELLO -  El Perello, SPAIN

Address: Av. 11 de Setembre S/N, El Perello, SPAIN
Phone: +34977490037 Mobile: * Fax: *
Website: http://coperello.es Email: *

La Cooperativa Agrícola “Sant Isidre” del Perelló es va constituir l’any 1.957. La motivació principal de la seva fundació va esser puguer el.laborar i comercialitzar el vi que produient els seus associats, ja que llavors el conreu de la vinya era la seva principal activitat; també es feia oli i es magatzemaven garrofes i ametlles, però inicialment no teníen l’importància que tenen en l’actualitat , especialment pel que respecta a l’oli.

L’edifici del Celler es va acabar a finals de 1.961 amb una capacitat de 1.300.000 Kg. de raïm; durant els anys següents es va construir l’almàssera amb un molí tradicional que va funcionar fins a l’any 1.988. Els magatzems de les garrofes, ametlles, adobs i fitosanitaris es varen construir a meitat de la década dels 80, arrivant a tenir la cooperativa una superficie edificada de 2.900 metres quadrats, i amb més de set-cents socis; a finals de la década dels 70 es va crear també una cooperativa de consum per al servei dels seus associats i oberta al públic en general. A l’any 1.991 es va instalar un molí extractor contínu amb capacitat per a moldre 24.000 Kg. d’olives diaris, que va esser substituit per un altre d’una capacitat de molturació de 120.000 Kg. al día, l’any 2.001. Al 2.003 es va crear l’Agrobotiga.

Allrestaurants - COPERELLO -  El Perello, SPAIN Allrestaurants - COPERELLO -  El Perello, SPAIN Allrestaurants - COPERELLO -  El Perello, SPAIN Allrestaurants - COPERELLO -  El Perello, SPAIN Allrestaurants - COPERELLO -  El Perello, SPAIN
x
X