CHEESE (GENERAL)

Allrestaurants - CHEESE - Sofia, BULGARIA

Address: ul. Frederic Joliot-Curie 20, 1113 Sofia, BULGARIA
Phone: +359029632950 Mobile: * Fax: *
Website: http://cheese.bg Email: *

BG: По повод упреците към Станишев, че провежда по-скоро дясна политика, австрийският канцлер припомни, че имаме коалиционно правителство и са необходими компромиси, за да може страната да се движи напред.

„Не всичко, което звучи ляво, винаги е ляво и не всичко, което изглежда дясно, води до десни резултати", изтъкна на свой ред премиерът Станишев. Той посочи като примери намаляването на корпоративния данък и въвеждането на плосък данък.

Благодарение на намаления корпоративен данък се увеличиха приходите в бюджета и стана възможно увеличаването на пенсиите през тази година да не е веднъж, а два пъти - от първи юли и от първи ноември, подчерта Станишев. За въвеждането на пропорционалния подоходен данък от 10% Станишев изтъкна, че това е „политика по доходите в ползва на всички българи със средни доходи."

Allrestaurants - CHEESE - Sofia, BULGARIA Allrestaurants - CHEESE - Sofia, BULGARIA Allrestaurants - CHEESE - Sofia, BULGARIA Allrestaurants - CHEESE - Sofia, BULGARIA Allrestaurants - CHEESE - Sofia, BULGARIA
x
X