RESTATOP (GENERAL)

Allrestaurants - RESTATOP - Turku, FINLAND

Address: Apilakatu 16, 20740 Turku, FINLAND
Phone: +358207959800 Mobile: * Fax: *
Website: http://restatop.fi Email: *

Restatop Oy on vuonna 1991 perustettu ravintoloiden, hotellien ja julkisten tilojen sisustamiseen ja kalustamiseen keskittyvä yritys. Olemme kalusteiden ja valaisimien maahantuoja. Tuontiverkostomme muodostuu yli kahdestasadasta tavarantoimittajasta, mikä mahdollistaa laajan tarjontamme designklassikoista kestäviin peruskalusteisiin.

Osaamme alamme: vuosikymmenten varrella olemme olleet mukana reilusti yli tuhannessa sisustusprojektissa. Asiakaskuntamme ulottuu pienyrittäjistä suuriin ketjuihin. Ravintolat, kahvilat ja hotellit ovat edelleen pääkohteitamme, mutta erilaiset hoivakohde- ja toimitilasisustukset ovat lisääntyneet selvästi viime vuosina.

Täyden palvelun sisustustalon meistä tekevät sisaryhtiömme, jonka kanssa työskentelemme tiiviisti yhdessä. RT-Interiors on palveluyritys, joka hoitaa kiinteiden erikoiskalusteiden rakentamisen ja tilojen muutostyöt halutessasi avaimet käteen -periaatteella. RT-Interiorsin osana toimii RT-Materials, joka on tekstiilien, mattojen ja sisustuksen pintamateriaalien asiantuntija.

Palvelumme on joustavaa, ja saat käyttöösi monipuolisen osaamisemme yhdellä sopimuksella. Asiantuntevan, sitoutuneen ja mutkattoman henkilökuntamme kanssa on helppo työskennellä. Kaikki hankkeet täydennystilauksista suuriin hotelliprojekteihin hoituvat kauttamme vaivattomasti.

Allrestaurants - RESTATOP - Turku, FINLAND Allrestaurants - RESTATOP - Turku, FINLAND Allrestaurants - RESTATOP - Turku, FINLAND Allrestaurants - RESTATOP - Turku, FINLAND Allrestaurants - RESTATOP - Turku, FINLAND
x
X