ADI KALUSTEET OY (GENERAL)

Allrestaurants - ADI KALUSTEET OY - Halikko, FINLAND

Address: Vanha Turuntie 114, 24800 Halikko, FINLAND
Phone: +358027375000 Mobile: * Fax: *
Website: http://adi.fi Email: *

Myyjämme ja sisustussuunnittelijamme auttavat sinua tarvittaessa löytämään juuri oikeat kalusteet tilaasi. Kartoitamme tarpeesi ja autamme löytämään juuri sinulle sopivan ratkaisun, jossa voidaan yhdistellä vanhoja kalusteita uusiin tai käyttää kokonaan uusia kalusteita. Ammattilaisemme auttavat sinua löytämään nykyaikaiset, ergonomiset ja toimivat ratkaisut kaikkiin tiloihisi.
Myyjämme ja tehtaan tuotesuunnitteluyksikkö auttavat sinua kun tarvitset mittatilaustyönä tehtäviä kalusteita. Suunnittelemme ja toteutamme sinulle sopivat kalusteet omassa tuotannossamme, luotettavasti ja valitsemillasi materiaaleilla. Osaamisemme ja kokemuksemme avulla voimme hakea juuri sinulle sopivat, kustannustehokkaasti toteutetut ja toimivat erikoisratkaisut.

Allrestaurants - ADI KALUSTEET OY - Halikko, FINLAND Allrestaurants - ADI KALUSTEET OY - Halikko, FINLAND Allrestaurants - ADI KALUSTEET OY - Halikko, FINLAND Allrestaurants - ADI KALUSTEET OY - Halikko, FINLAND Allrestaurants - ADI KALUSTEET OY - Halikko, FINLAND
x
X