SANTA MARIA WORLD (GENERAL)

Allrestaurants - SANTA MARIA WORLD - Oslo, NORWAY

Address: Nils Hansens vei 13, 0667 Oslo, NORWAY
Phone: +4767555280 Mobile: * Fax: *
Website: http://santamariaworld.com/ Email: *

Vi i Santa Maria er opptatt av en ting: smak!
Det hele startet på begynnelsen av 1900-tallet. Den gang var Nordfalks en liten krydderbutikk i Gøteborg. I dag er vi Skandinavias største krydderselskap med mer enn 1400 ansatte. Santa Maria er en divisjon i den finske matgruppen Paulig som i hovedsak fokuser på kaffe, etnisk mat og krydder.
Det har vært en fantastisk utvikling som hele tiden har vært basert på å levere de beste krydderne og de mest spennende smakene fra alle verdenshjørner. Vi reiser kontinuerlig rundt om i verden for å samle ideer og inspirasjon for å utvikle kunnskap om krydder. Kvalitet og produktutvikling vil alltid være våre paroler.
Du er velkommen til å være med på denne reisen sammen med oss. Bli med oss rundt i en spennende verden av smaksopplevelser fra alle verdenshjørner. Det er viktig for oss at det også skal det være raskt og enkelt å lage disse rettene hjemme.

Allrestaurants - SANTA MARIA WORLD - Oslo, NORWAY Allrestaurants - SANTA MARIA WORLD - Oslo, NORWAY Allrestaurants - SANTA MARIA WORLD - Oslo, NORWAY Allrestaurants - SANTA MARIA WORLD - Oslo, NORWAY Allrestaurants - SANTA MARIA WORLD - Oslo, NORWAY
x
X