STELAZSI (GENERAL)

Allrestaurants - STELAZSI - Budapest, HUNGARY

Address: Hollán Ernő u. 41., 1136 Budapest, HUNGARY
Phone: +36309229805 Mobile: * Fax: *
Website: http://stelazsibolt.hu Email: *

Mindig is szerettük a házias ízeket, a saját készítésű lekvárokat, szörpöket. Fővárosiak lévén, régebben a Budapesten rendezett vásárokon, fesztiválokon szereztük be a kézműves finomságokat saját konyhánkba. Végül megfogalmazódott a gondolat, milyen jó lenne egy hely, ahol mindezeket megvehetnénk, és nem kellene a soron következő vásárra várni, a termelői piacokat járni. Így jött létre apró üzletünk Újlipótvárosban, a Margit-hídhoz közel. 2010 óta működünk itt. A Stelázsi boltba több mint hatvan termelő, manufaktúra szállít árut az ország minden szegletéből. Kizárólag magyar termelők, családi vállalkozások adalékanyagoktól mentes élelmiszereit kínáljuk a vásárlóinknak.
Célunk, hogy összefogjuk azokat a kis- és közepes termelőket, akik egyedülálló minőséget termelnek, s melyek fennmaradása meggyőződésünk szerint hozzájárul a gasztronómiai és kulturális örökséghez. Tapasztalataink szerint növekszik azoknak a vásárlóknak a tábora, akik tudják, az egészséges táplálkozás egyik alappillére a tiszta és tradicionális, helyi alapanyagokból készült élelmiszer. A napérlelte magyar zöldségeket és gyümölcsöket nem kell hetekig szállítani, mint a külföldi terményeket, teljesen érett állapotban, rögtön betakarítás után kerülhetnek a készítőinkhez, így megőrzik értékes anyagaikat. Ez jó nekünk, fogyasztóknak, jó a feldolgozásukat végző kis családi vállalkozásoknak is.
Egy zalai kis völgyfaluban élő és a helyi gyümölcsökből lekvárokat készítő asszony számára megfizethetetlen a bejutás a nemzetközi üzletláncok polcaira. A Stelázsi egyszerű értékesítési lehetőséget biztosít ezeknek az embereknek, kistermelőknek, hiszen mi közvetlenül tőlük, a készítőktől szerezzük be a termékeket. Így ők szélesebb vásárlóközönséghez eljuthatnak egy lépésben, mintha csak vásárokon értékesítenék a termékeiket.
Úgy véljük, hogy az egészséges táplálkozás a hagyományos étkezéshez kötődik, hiszen az ipari termékek újkeletűek és összetevőikről sokszor bebizonyosodik, hogy károsak. Emellett sokak megélhetéséről, a fenntartható családi gazdálkodás érdekeiről is szó van, újra kell teremteni a minőség, az élvezetesség és a megbízhatóság nimbuszát.

Allrestaurants - STELAZSI - Budapest, HUNGARY Allrestaurants - STELAZSI - Budapest, HUNGARY Allrestaurants - STELAZSI - Budapest, HUNGARY Allrestaurants - STELAZSI - Budapest, HUNGARY Allrestaurants - STELAZSI - Budapest, HUNGARY
x
X