PIVKAP (GENERAL)

Allrestaurants - PIVKAP - Pivka, SLOVENIA

Address: SI-6257, Pivka, SLOVENIA
Phone: +38657031000 Mobile: * Fax: *
Website: http://pivkap.si Email: *

Pivka perutninarstvo d.d. je vrhunski in inovativen ponudnik kvalitetnega in zdravega mesa ter izdelkov proizvedenih na naraven in okolju prijazen način. Znanje 55 letne tradicije z razvojem in inovativnostjo nadgrajuje mlada in zagnana ekipa 330 zaposlenih, 58 kooperantov in drugih partnerjev, ki z ljubeznijo in zagnanostjo vsak dan znova pripravlja mesne jedi za zajtrke, kosila in večerje.

Vodilo podjetja Pivka perutninarstvo so želje in potrebe kupcev ter interesi širše javnosti. Med prednostnimi nalogami so: ohranjanje tradicionalnega in izvirnega načina proizvodnje, skrb za okolje in naravne vire, predvsem pa zagotavljanje varne hrane za naše kupce.Vse to dokazujemo z uvedenim HACCP sistemom, pridobljenim certifikatom kakovosti ISO 9001 in certifikatom ravnanja z okoljem ISO 14001 ter mednarodnim standardom IFS (International Food Standard). Slednjega smo pridobili, ker smo izkazali sposobnost za izpolnjevanje kriterijev kakovosti in varnosti živil evropskih trgovskih organizacij.

Allrestaurants - PIVKAP - Pivka, SLOVENIA Allrestaurants - PIVKAP - Pivka, SLOVENIA Allrestaurants - PIVKAP - Pivka, SLOVENIA Allrestaurants - PIVKAP - Pivka, SLOVENIA Allrestaurants - PIVKAP - Pivka, SLOVENIA
x
X