ROODENRIJS KAASTABLETTEN INDUSTRIE ROKA B.V. (GENERAL)

Allrestaurants - ROODENRIJS KAASTABLETTEN INDUSTRIE ROKA B.V. - Emmeloord, NETHERLANDS

Address: Revisieweg 8 PB 1111, 8304 BE Emmeloord, NETHERLANDS
Phone: +31527617755 Mobile: * Fax: *
Website: http://cheesecrispies.com/ Email: *

1949
ROKA Cheese Crispies werd in 1949 opgericht door Jo Roodenrijs naast zijn banketbakkerij in Delft. De naam ROKA is een samenvoeging van de naam ROodenrijs en KAastabletten. Jo Roodenrijs was degene die aan de basis stond van de unieke Cheese Crispies. Hij streefde er altijd naar om zijn klanten de allerbeste kwaliteit kaaskoekjes te leveren. Enkele van zijn bekendste klanten in die tijd waren de KLM en de Holland America Lijn.

1984
De vraag naar de overheerlijke Cheese Crispies nam zo snel toe, dat de fabriek in Delft te klein werd om hier aan te voldoen. De Roodenrijs familie besloot daarom in 1984 om te investeren in een nieuwe geavanceerde bakkerij in Emmeloord, zo'n 140 km noordwaarts.

2002
In 2002 werd het bedrijf verkocht aan Wim Bontje, iemand met jarenlange ervaring in de kaasindustrie. Wim heeft veel geïnvesteerd in een 'state-of-the-art' productielijn, waarbij het originele recept en het oorspronkelijke productieproces in ere werden gehouden.

2016
In 2016 werd het bedrijf overgenomen door Peter Destrooper en Wim Van Roy. Beiden hadden hiervoor al jarenlang succesvol geopereerd in de koekbranche.

Allrestaurants - ROODENRIJS KAASTABLETTEN INDUSTRIE ROKA B.V. - Emmeloord, NETHERLANDS Allrestaurants - ROODENRIJS KAASTABLETTEN INDUSTRIE ROKA B.V. - Emmeloord, NETHERLANDS Allrestaurants - ROODENRIJS KAASTABLETTEN INDUSTRIE ROKA B.V. - Emmeloord, NETHERLANDS Allrestaurants - ROODENRIJS KAASTABLETTEN INDUSTRIE ROKA B.V. - Emmeloord, NETHERLANDS Allrestaurants - ROODENRIJS KAASTABLETTEN INDUSTRIE ROKA B.V. - Emmeloord, NETHERLANDS
x
X